Ingrediënten:
500 gram kabeljauwfilet of pangasiusfilet
40 gram fijngehakte koriander
20 gram dille (gedroogd)
Een tot twee eetlepels tamarindepuree
Een eetlepel tomatenpuree
Twee fijngehakte uien
Twee teentjes gesneden knoflook
Een theelepel maïszetmeel
Een theelepel kurkuma
Zout,peper en chilipeper naar smaak
Snijdt de vis in grove stukken. Bak ze in een pan met wat olie totdat beide kanten goudbruin zijn. Haal de vis uit de pan en leg dit even apart. Bak in dezelfde pan de ui en knoflook totdat de uien glazig zijn. Voeg vervolgens de kurkuma, koriander, peterselie en dille toe. Bak dit eventjes en voeg daarna de tomatenpuree toe. Pak een glas water en voeg hier de tamarindepuree en maïszetmeel aan toe, roer dit goed door en voeg het toe aan de pan. Leg de stukken vis weer in de pan en voeg nog een glas water toe. Voeg zout, peper en chilipeper naar smaak toe. Laat dit een kwartier sudderen op laag vuur. Serveer met rijst of aardappelen.