Mahnaz: De geheimen van de Perzische keuken ontrafeld.

Wie is Mahnaz?

Mahnaz werd geboren in Teheran, Iran; het land dat ze nog altijd liefkozend Perzië noemt, maar is nu reeds jarenlang actief in het Nederlandse bedrijfsleven en wil zich graag inzetten om een brug te slaan tussen haar geliefde moederland, Perzië, en haar nieuwe ‘vaderland’, het ondernemende Nederland. Twee culturen, met een verschillende achtergrond en een andere kijk op het leven, die toch heel veel van elkaar kunnen leren zodat het beste dat beide werelden te bieden hebben met elkaar verenigd kan worden.

Mahnaz combineert hierbij haar grote liefde voor het bereiden van gezonde en goed verzorgde maaltijden met haar frisse enthousiasme en kennis van de smaakvolle en traditionele Perzische keuken.

Stuur Mahnaz een bericht

Voor vragen bel 06 17911118 of laat ons u terug bellen.

  Achtergrond

  Na haar studie economie besloot Mahnaz om van haar hobby, het koken, een eigen bedrijf te maken, wat in 2013 heeft geleid tot haar eigen cateringbedrijf “mahnaz.nl”.

  Mahnaz neemt u graag mee op een onvergetelijke reis door de culinaire wonderen van het oude Perzië en helpt u om u heel even weg te wanen uit het alledaagse Nederland.

  Wat doet Mahnaz nog meer?

  U kunt bij Mahnaz ook terecht als u een handelspartner zoekt die voor uw bedrijf de weg kan effenen in Iran. Mahnaz brengt ondernemers uit Iran en Nederland samen en heeft in het verleden met veel succes vele vruchtbare handelsrelaties tot stand gebracht.

  Wilt u het oude Perzië misschien beter leren kennen? Mahnaz helpt u op een betrouwbare en efficiënte wijze verder en neemt alle details voor haar rekening. Bij Mahnaz bent u verzekerd van een geslaagde en zorgeloze tijd in de mystieke wereld van het Midden-Oosten.

  Mahnaz Catering: Een brug tussen twee werelden Gisteravond, terwijl ik naar de hemel staarde en de aanblik van de sterren mij overweldigde, klonk er een lied in mijn hart. Toen wist ik weer wat geluk was.

  (Vrij vertaald naar een gedicht van Hafiz van Perzië)

  Bekijk Mahnaz.nl