Mahnaz: Uw partner voor uw Perzische bedrijfsfeest

Mahnaz Catering, verrassend lekker en gezond

Een bedrijfsfeest waarbij u de mysterieuze en dromerige wereld van het Midden-Oosten binnenstapt zal uw gasten of medewerkers op een positieve manier verrassen en een gelegenheid worden waar nog lang over zal worden nagepraat. Mahnaz maakt dit voor u mogelijk en organiseert Iranese/Perzische bedrijfsfeesten.
Wij nemen u de zorg voor een geslaagd samenkomen volledig uit handen. U vertelt ons wat u verwacht en wij gaan voor u aan het werk met het enthousiasme en de kundigheid zo kenmerkend voor de oude Perzische cultuur.

Contact opnemen

Bij Mahnaz catering kunt u terecht voor:

 • Vergaderingen
 • Presentaties
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Afscheidsborrel
 • Recepties
 • En vele andere mooie momenten.

Wat kunt u verwachten van uw Perzisch/Iranees evenement

 • Wij spreken met u de mogelijkheden uitgebreid door. Misschien heeft u bepaalde wensen en het is ook goed mogelijk dat wij u een aantal ideeën aan de hand kunnen doen. Muziek, diashows, presentaties, de mogelijkheden zijn legio. Eén ding is zeker, een Iranees/Perzisch bedrijfsfeest kan niet zonder heerlijke en exotisch gekleurde gerechten en versnaperingen, en bij Mahnaz kunt u er gerust op zijn dat die niet zullen ontbreken.
 • Ofschoon wij hoofdzakelijk werken in en rondom Overijssel, kunt u ons zeker bellen als u elders in Nederland woont en een evenement organiseert voor grotere groepen en graag een beroep op ons doet.

Meer weten?

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder. U bent bij Mahnaz Catering van harte welkom.

  Of bel ons op 06 17911118

  Een brug tussen twee werelden

  Wij zijn voornamelijk actief in Deventer en Overijssel, maar voor grotere groepen kunnen wij overal in Nederland langs komen. Heeft u speciale wensen of wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent bij ons van harte welkom.

  Mahnaz Catering, de Perzische keuken op zijn best. Koken is niet zomaar een aangelegenheid waar een mens zijn brood mee kan verdienen. Koken, het echte koken dat zelfs de nuchterste mens er toe verleidt om zijn vingers er bij af te likken, is meer dan dat. Het is een passie.

  Meer weten?

  Bent u geïnteresseerd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en doen er alles aan om u zodanig te helpen dat u jaren later nog met veel plezier zult kunnen terugkijken op het door ons georganiseerde Iranese/Perzische bedrijfsfeest.

  Mahnaz Catering

  Een Perzische spreuk zegt: “Ga, en maak het geluk wakker.”Dat doen wij voor u maar al te graag.