Mahnaz: Uw partner voor uw Perzische bedrijfsfeest

Mahnaz Catering, verrassend lekker en gezond

Een bedrijfsfeest waarbij u de mysterieuze en dromerige wereld van het Midden-Oosten binnenstapt zal uw gasten of medewerkers op een positieve manier verrassen en een gelegenheid worden waar nog lang over zal worden nagepraat. Mahnaz maakt dit voor u mogelijk en organiseert Iranese/Perzische bedrijfsfeesten.
Wij nemen u de zorg voor een geslaagd samenkomen volledig uit handen. U vertelt ons wat u verwacht en wij gaan voor u aan het werk met het enthousiasme en de kundigheid zo kenmerkend voor de oude Perzische cultuur.

Contact opnemen

Bij Mahnaz catering kunt u terecht voor:

 • Vergaderingen
 • Presentaties
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Afscheidsborrel
 • Recepties
 • En vele andere mooie momenten.

Wat kunt u verwachten van uw Perzisch/Iranees evenement

 • Wij spreken met u de mogelijkheden uitgebreid door. Misschien heeft u bepaalde wensen en het is ook goed mogelijk dat wij u een aantal ideeën aan de hand kunnen doen. Muziek, diashows, presentaties, de mogelijkheden zijn legio. Eén ding is zeker, een Iranees/Perzisch bedrijfsfeest kan niet zonder heerlijke en exotisch gekleurde gerechten en versnaperingen, en bij Mahnaz kunt u er gerust op zijn dat die niet zullen ontbreken.
 • Ofschoon wij hoofdzakelijk werken in en rondom Overijssel, kunt u ons zeker bellen als u elders in Nederland woont en een evenement organiseert voor grotere groepen en graag een beroep op ons doet.

Meer weten?

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder. U bent bij Mahnaz Catering van harte welkom.

  Of bel ons op 06 17911118

  Mahnaz catering
  5.0
  Gebaseerd op 24 beoordelingen
  powered by Google
  Josje de ZwartJosje de Zwart
  13:48 15 May 22
  De workshop van Mahnaz was zeer geslaagd. Het zijn heerlijke recepten en Mahnaz’ passie voor het koken werkt aanstekelijk: een aanrader!
  Shermal SLShermal SL
  18:00 30 Mar 22
  Mahnaz is een vakvrouw, een op en top professional, zowel in haar communicatie, haar kookkunsten in de Perzische keuken, alsmede haar geweldige prettige ontvangst. Een gastvrouw, met vele verrassende vrolijke gesprekken.Dank voor je catering op ons feest!
  marc oostmarc oost
  16:25 27 Mar 22
  Wij hebben samen met onze gasten genoten van deze heerlijke maaltijd! Complimenten Mahnaz, tot de volgende keer.
  Anke BruggemanAnke Bruggeman
  12:48 16 Mar 22
  Mahnaz maakt er een echt feest van. Heerlijk eten, gezond en goed verzorgd. Een geweldige ontmoeting met een fantastische kok en gastvrouw. Helemaal top en een aanrader als je je vrienden en gasten culinair wilt verwennen
  Hasan KatmisHasan Katmis
  18:09 14 Mar 22
  Heerlijk perzische gerechten, ruime keuze op professionele wijze bereid!
  Danielle H.Danielle H.
  17:27 14 Mar 22
  Geweldig eten, met liefde bereid. Heerlijke hapjes die je, vanzelfsprekend, natuurlijk niet iedere dag eet! Maar dus eigenlijk wel zou moeten doen 😉 Super. Goede service en zeker voor herhaling vatbaar!
  Jan Willem holthuisJan Willem holthuis
  15:44 14 Mar 22
  Voor een groep van 12 personen verzorgde Mahnas een heerlijke variatie aan Perzische hapjes. Zeer aan te raden!
  Suzan BogieSuzan Bogie
  15:44 14 Mar 22
  Een geweldige ervaring.Heerlijke verschillende gerechten. En het buffet had een feestelijke, kleurrijke uitstraling. Prima verzorgd.Je merkt de liefde voor het vak.
  Olivera KosanovicOlivera Kosanovic
  15:18 14 Mar 22
  Heerlijke Perzische pure gerechten bereid door een mooie vrouw zowel van binnen als van buiten.
  js_loader

  Een brug tussen twee werelden

  Wij zijn voornamelijk actief in Deventer en Overijssel, maar voor grotere groepen kunnen wij overal in Nederland langs komen. Heeft u speciale wensen of wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent bij ons van harte welkom.

  Mahnaz Catering, de Perzische keuken op zijn best. Koken is niet zomaar een aangelegenheid waar een mens zijn brood mee kan verdienen. Koken, het echte koken dat zelfs de nuchterste mens er toe verleidt om zijn vingers er bij af te likken, is meer dan dat. Het is een passie.

  Meer weten?

  Bent u geïnteresseerd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en doen er alles aan om u zodanig te helpen dat u jaren later nog met veel plezier zult kunnen terugkijken op het door ons georganiseerde Iranese/Perzische bedrijfsfeest.

  Mahnaz Catering

  Een Perzische spreuk zegt: “Ga, en maak het geluk wakker.”Dat doen wij voor u maar al te graag.