Mahnaz Catering voor uw Iranese/Perzische bruiloft

Mahnaz Catering, verrassend lekker en gezond

Een bruiloft is in iedere cultuur een aangelegenheid om nooit te vergeten en een Iranese/Perzische bruiloft is dan ook zeker geen uitzondering. Een Iranese/Perzische bruiloft wordt letterlijk met grote luister in stijl gevierd, met vele gasten en doorgaans met een overvloed aan lekkernijen en gerechten. Bij Mahnaz Catering weten wij precies wat er allemaal nodig is. Wij kunnen er voor zorgen dat het culinaire gedeelte van uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd wordt. Wij nemen u de volledige zorg voor dit aspect van uw bruiloft graag volledig uit handen.

Contact opnemen

Bij Mahnaz catering kunt u terecht voor:

 • Vergaderingen
 • Presentaties
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Afscheidsborrel
 • Recepties
 • En vele andere mooie momenten.

Waarom Mahnaz Catering?

Vriendelijkheid en gastvrijheid zijn voor een Iranese/Perzische bruiloft belangrijke ingrediënten. Door onze achtergrond zijn wij als geen ander bekend met de tradities van de Perzische cultuur en besteden wij nauwgezette aandacht aan de gerechten, vanaf de kleinste hapjes tot aan de bruidstaart toe. Wat betreft de catering is alles in principe dan mogelijk.

Wij werken uitsluitend met verse producten en nooit met minderwaardige ingrediënten.
Koken zit ons niet alleen in het hart, maar is onze passie.

Heeft u nog geen locatie op het oog en heeft u daarbij hulp nodig? Wij kunnen u helpen bij het vinden van de locatie die goed past bij uw wensen en noden.

Meer weten?

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder. U bent bij Mahnaz Catering van harte welkom.

  Of bel ons op 06 17911118

  Waar werken wij?

  Omdat ons bedrijf gevestigd is in Deventer werken wij veel in en rondom Overijssel, maar het is voor ons geen probleem om u ook elders in Nederland van dienst te zijn.

  Mahnaz Catering

  Het zijn maar kleine dingen die wij kunnen doen voor het welslagen van uw huwelijk. Lekker eten, een fijne ambiance… maar we doen deze kleine dingen met een grote liefde.

  Meer weten?

  Ofschoon wij ons in de eerste plaats vooral bezig houden met de catering, kunnen wij op het gebied van een Iranese/Perzische bruiloft veel meer voor u betekenen. Heeft u speciale wensen of noden, laat het ons dan weten. Wij beschikken over een groot netwerk aan contacten en kunnen overal wel een mouw aan passen.
  U bent bij ons van harte welkom.