Mahnaz Catering voor uw Iranese/Perzische bruiloft

Mahnaz Catering, verrassend lekker en gezond

Een bruiloft is in iedere cultuur een aangelegenheid om nooit te vergeten en een Iranese/Perzische bruiloft is dan ook zeker geen uitzondering. Een Iranese/Perzische bruiloft wordt letterlijk met grote luister in stijl gevierd, met vele gasten en doorgaans met een overvloed aan lekkernijen en gerechten. Bij Mahnaz Catering weten wij precies wat er allemaal nodig is. Wij kunnen er voor zorgen dat het culinaire gedeelte van uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd wordt. Wij nemen u de volledige zorg voor dit aspect van uw bruiloft graag volledig uit handen.

Contact opnemen

Bij Mahnaz catering kunt u terecht voor:

 • Vergaderingen
 • Presentaties
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Afscheidsborrel
 • Recepties
 • En vele andere mooie momenten.

Waarom Mahnaz Catering?

Vriendelijkheid en gastvrijheid zijn voor een Iranese/Perzische bruiloft belangrijke ingrediënten. Door onze achtergrond zijn wij als geen ander bekend met de tradities van de Perzische cultuur en besteden wij nauwgezette aandacht aan de gerechten, vanaf de kleinste hapjes tot aan de bruidstaart toe. Wat betreft de catering is alles in principe dan mogelijk.

Wij werken uitsluitend met verse producten en nooit met minderwaardige ingrediënten.
Koken zit ons niet alleen in het hart, maar is onze passie.

Heeft u nog geen locatie op het oog en heeft u daarbij hulp nodig? Wij kunnen u helpen bij het vinden van de locatie die goed past bij uw wensen en noden.

Meer weten?

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder. U bent bij Mahnaz Catering van harte welkom.

  Of bel ons op 06 17911118

  Mahnaz catering
  5.0
  Gebaseerd op 24 beoordelingen
  powered by Google
  Josje de ZwartJosje de Zwart
  13:48 15 May 22
  De workshop van Mahnaz was zeer geslaagd. Het zijn heerlijke recepten en Mahnaz’ passie voor het koken werkt aanstekelijk: een aanrader!
  Shermal SLShermal SL
  18:00 30 Mar 22
  Mahnaz is een vakvrouw, een op en top professional, zowel in haar communicatie, haar kookkunsten in de Perzische keuken, alsmede haar geweldige prettige ontvangst. Een gastvrouw, met vele verrassende vrolijke gesprekken.Dank voor je catering op ons feest!
  marc oostmarc oost
  16:25 27 Mar 22
  Wij hebben samen met onze gasten genoten van deze heerlijke maaltijd! Complimenten Mahnaz, tot de volgende keer.
  Anke BruggemanAnke Bruggeman
  12:48 16 Mar 22
  Mahnaz maakt er een echt feest van. Heerlijk eten, gezond en goed verzorgd. Een geweldige ontmoeting met een fantastische kok en gastvrouw. Helemaal top en een aanrader als je je vrienden en gasten culinair wilt verwennen
  Hasan KatmisHasan Katmis
  18:09 14 Mar 22
  Heerlijk perzische gerechten, ruime keuze op professionele wijze bereid!
  Danielle H.Danielle H.
  17:27 14 Mar 22
  Geweldig eten, met liefde bereid. Heerlijke hapjes die je, vanzelfsprekend, natuurlijk niet iedere dag eet! Maar dus eigenlijk wel zou moeten doen 😉 Super. Goede service en zeker voor herhaling vatbaar!
  Jan Willem holthuisJan Willem holthuis
  15:44 14 Mar 22
  Voor een groep van 12 personen verzorgde Mahnas een heerlijke variatie aan Perzische hapjes. Zeer aan te raden!
  Suzan BogieSuzan Bogie
  15:44 14 Mar 22
  Een geweldige ervaring.Heerlijke verschillende gerechten. En het buffet had een feestelijke, kleurrijke uitstraling. Prima verzorgd.Je merkt de liefde voor het vak.
  Olivera KosanovicOlivera Kosanovic
  15:18 14 Mar 22
  Heerlijke Perzische pure gerechten bereid door een mooie vrouw zowel van binnen als van buiten.
  js_loader

  Waar werken wij?

  Omdat ons bedrijf gevestigd is in Deventer werken wij veel in en rondom Overijssel, maar het is voor ons geen probleem om u ook elders in Nederland van dienst te zijn.

  Mahnaz Catering

  Het zijn maar kleine dingen die wij kunnen doen voor het welslagen van uw huwelijk. Lekker eten, een fijne ambiance… maar we doen deze kleine dingen met een grote liefde.

  Meer weten?

  Ofschoon wij ons in de eerste plaats vooral bezig houden met de catering, kunnen wij op het gebied van een Iranese/Perzische bruiloft veel meer voor u betekenen. Heeft u speciale wensen of noden, laat het ons dan weten. Wij beschikken over een groot netwerk aan contacten en kunnen overal wel een mouw aan passen.
  U bent bij ons van harte welkom.