Mahnaz: Uw partner voor uw Iranees/Perzisch evenement

Mahnaz Catering, verrassend lekker en gezond

Zoekt u naar een verrassende manier om uw gasten of medewerkers eens goed in de watten te leggen? Wat dacht u van een spetterend Iranees/Perzisch evenement?

Hoe oude Perzië, die mysterieuze en schone cultuur die aan de bakermat van onze geschiedenis staat, heeft ons nog heel wat te vertellen en Mahnaz wil daarbij graag uw gids zijn. Wij nemen u en uw gasten mee op een persoonlijke ontdekkingsreis door de betoverende wereld van het oude Perzië. Dat kan door te genieten van de beste gerechten die de Perzische keuken te bieden heeft, maar ook door muziek, diashows of de meest betoverende verhalen uit de geschiedenis van deze rijke cultuur.

Contact opnemen

Bij Mahnaz catering kunt u terecht voor:

 • Vergaderingen
 • Presentaties
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Afscheidsborrel
 • Recepties
 • En vele andere mooie momenten.

Wat kunt u verwachten voor uw Perzisch/Iranees evenement

 • Uw wensen staan altijd centraal. Wij bespreken uw wensen uitgebreid met u door. Naast de culinaire mogelijkheden kunnen wij heel veel doen om u en uw gasten de Oosterse sfeer binnen te leiden. De manier waarop dat gebeurt hangt in hoge mate af van uw wensen, maar in principe kunnen wij overal wel een mouw aan passen.
 • Ofschoon wij hoofdzakelijk werken in en rondom Overijssel, kunt u ons zeker bellen als u elders in Nederland woont en een evenement organiseert voor grotere groepen en graag een beroep op ons doet.

Meer weten?

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder. U bent bij Mahnaz Catering van harte welkom.

  Of bel ons op 06 17911118

  Een brug tussen twee werelden

  Mahnaz, zelf reeds jarenlang actief in het Nederlandse bedrijfsleven wil zich met Iranese/Perzische evenementen graag inzetten om een brug te slaan tussen haar geliefde moederland, Perzië, en haar nieuwe ‘vaderland’, het ondernemende Nederland. Twee culturen, met een verschillende achtergrond en een andere kijk op het leven, die toch heel veel van elkaar kunnen leren zodat het beste dat beide werelden te bieden hebben met elkaar verenigd kan worden.

  Meer weten?

  Bent u geïnteresseerd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder zodat u jaren later nog met veel plezier zult kunnen terugkijken op het door ons georganiseerde Iranese/Perzische evenement.

  Mahnaz Catering

  Een Perzische spreuk zegt: “Ga, en maak het geluk wakker.”
  Dat doen wij voor u maar al te graag.