Workshop Perzische keuken

Proef de Iraanse gerechten

Mahnaz Catering helpt u om de verborgen Perzische cultuur met haar diepe schoonheid, wijsheid en mystiek te ontrafelen en doet dat door middel van inspirerende workshops die u helpen om zelf de lekkerste Iranese/Perzische gerechten klaar te maken.

Een workshop bij Mahnaz Catering is een beleving op zichzelf. Met haar enthousiasme, haar kennis van de Perzische keuken en haar talent neemt Mahnaz u bij de hand op een verfrissende en stimulerende reis door de betoverende wereld van de Perzische cultuur.

Contact opnemen

Meer weten?

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder. U bent bij Mahnaz Catering van harte welkom.

  • De Iranese keuken behoort tot een van de oudste ter wereld en is erg gevarieerd. Veel gerechten bevatten rijst, kip, lamsvlees, vis, groenten, en noten. Maar ook fruit en yoghurt zijn geliefde ingrediënten en een vakkundig gebruik van kruiden en specerijen is erg belangrijk. Ook vegetarisch eten behoort tot de mogelijkheden. Tijdens de workshop wordt u de wonderschone wereld van het oude Perzië stap voor stap binnengeleid en kunt u voor u het weet zelf aan de slag.
  • U leert de geheimen van de Iranese/Perzische kruiden en hoe deze op de juiste manier
   toe te voegen zodat ze de smaak van het gerecht op een geraffineerde manier
   beïnvloeden zonder te overheersen.

  Hoe werkt het?

  Een workshop duurt doorgaans een aantal uren waarbij u onder begeleiding stap voor stap leert hoe u de door u gewenste Perzische gerechten kunt klaarmaken. De grootte van een workshop varieert in principe tussen de 5 en 20 personen en kan normaal gesproken overal gegeven worden mits de juiste faciliteiten aanwezig zijn.

  • Op locatie
  • In uw bedrijfsruimte
  • Bij u thuis