Workshop Perzische keuken

Proef de Iraanse gerechten

Mahnaz Catering helpt u om de verborgen Perzische cultuur met haar diepe schoonheid, wijsheid en mystiek te ontrafelen en doet dat door middel van inspirerende workshops die u helpen om zelf de lekkerste Iranese/Perzische gerechten klaar te maken.

Een workshop bij Mahnaz Catering is een beleving op zichzelf. Met haar enthousiasme, haar kennis van de Perzische keuken en haar talent neemt Mahnaz u bij de hand op een verfrissende en stimulerende reis door de betoverende wereld van de Perzische cultuur.

Contact opnemen

Meer weten?

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder. U bent bij Mahnaz Catering van harte welkom.

  • De Iranese keuken behoort tot een van de oudste ter wereld en is erg gevarieerd. Veel gerechten bevatten rijst, kip, lamsvlees, vis, groenten, en noten. Maar ook fruit en yoghurt zijn geliefde ingrediënten en een vakkundig gebruik van kruiden en specerijen is erg belangrijk. Ook vegetarisch eten behoort tot de mogelijkheden. Tijdens de workshop wordt u de wonderschone wereld van het oude Perzië stap voor stap binnengeleid en kunt u voor u het weet zelf aan de slag.
  • U leert de geheimen van de Iranese/Perzische kruiden en hoe deze op de juiste manier
   toe te voegen zodat ze de smaak van het gerecht op een geraffineerde manier
   beïnvloeden zonder te overheersen.
  Mahnaz catering
  5.0
  Gebaseerd op 24 beoordelingen
  powered by Google
  Josje de ZwartJosje de Zwart
  13:48 15 May 22
  De workshop van Mahnaz was zeer geslaagd. Het zijn heerlijke recepten en Mahnaz’ passie voor het koken werkt aanstekelijk: een aanrader!
  Shermal SLShermal SL
  18:00 30 Mar 22
  Mahnaz is een vakvrouw, een op en top professional, zowel in haar communicatie, haar kookkunsten in de Perzische keuken, alsmede haar geweldige prettige ontvangst. Een gastvrouw, met vele verrassende vrolijke gesprekken.Dank voor je catering op ons feest!
  marc oostmarc oost
  16:25 27 Mar 22
  Wij hebben samen met onze gasten genoten van deze heerlijke maaltijd! Complimenten Mahnaz, tot de volgende keer.
  Anke BruggemanAnke Bruggeman
  12:48 16 Mar 22
  Mahnaz maakt er een echt feest van. Heerlijk eten, gezond en goed verzorgd. Een geweldige ontmoeting met een fantastische kok en gastvrouw. Helemaal top en een aanrader als je je vrienden en gasten culinair wilt verwennen
  Hasan KatmisHasan Katmis
  18:09 14 Mar 22
  Heerlijk perzische gerechten, ruime keuze op professionele wijze bereid!
  Danielle H.Danielle H.
  17:27 14 Mar 22
  Geweldig eten, met liefde bereid. Heerlijke hapjes die je, vanzelfsprekend, natuurlijk niet iedere dag eet! Maar dus eigenlijk wel zou moeten doen 😉 Super. Goede service en zeker voor herhaling vatbaar!
  Jan Willem holthuisJan Willem holthuis
  15:44 14 Mar 22
  Voor een groep van 12 personen verzorgde Mahnas een heerlijke variatie aan Perzische hapjes. Zeer aan te raden!
  Suzan BogieSuzan Bogie
  15:44 14 Mar 22
  Een geweldige ervaring.Heerlijke verschillende gerechten. En het buffet had een feestelijke, kleurrijke uitstraling. Prima verzorgd.Je merkt de liefde voor het vak.
  Olivera KosanovicOlivera Kosanovic
  15:18 14 Mar 22
  Heerlijke Perzische pure gerechten bereid door een mooie vrouw zowel van binnen als van buiten.
  js_loader

  Hoe werkt het?

  Een workshop duurt doorgaans een aantal uren waarbij u onder begeleiding stap voor stap leert hoe u de door u gewenste Perzische gerechten kunt klaarmaken. De grootte van een workshop varieert in principe tussen de 5 en 20 personen en kan normaal gesproken overal gegeven worden mits de juiste faciliteiten aanwezig zijn.

  • Op locatie
  • In uw bedrijfsruimte
  • Bij u thuis