Een Lunch of gewoon lekkere hapjes?

Mahnaz Catering, verrassend lekker en gezond

Wilt u genieten van een gezonde en creatieve lunch met een Perzische boventoon of uw gasten en/of collega’s verwennen met smaakvolle hapjes?

Mahnaz.nl verzorgt heerlijke lunches, altijd bereid met verse en gezonde ingrediënten. Bij ons kunt u terecht voor exclusieve hapjes, een uitgebreid en goed verzorgd Perzisch lunchbuffet, maar indien gewenst ook voor typisch Nederlandse lekkernijen zoals soep of belegde broodjes.

Contact opnemen

Bij Mahnaz catering kunt u terecht voor:

 • Vergaderingen
 • Presentaties
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Afscheidsborrel
 • Recepties
 • En vele andere mooie momenten.

Gezond en toch lekker? Daar gaat het om.

Lekker eten en tegelijk goed en gezond. Dat is zo’n beetje de uitgangsstelling van Mahnaz. Al onze gerechten worden vers bereid en wij maken ons er niet van af met kwalitatief minder goede producten. Wij spreken uw persoonlijke wensen graag uitgebreid met u door zodat u verzekerd zult zijn van een succesvol samenzijn met uw vrienden of collega’s. Wij kunnen indien gewenst, en als de faciliteiten toereikend zijn, de lunch en de hapjes ook op locatie klaarmaken.

Meer weten?

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder. U bent bij Mahnaz Catering van harte welkom.

  Mahnaz catering
  5.0
  Gebaseerd op 24 beoordelingen
  powered by Google
  Josje de ZwartJosje de Zwart
  13:48 15 May 22
  De workshop van Mahnaz was zeer geslaagd. Het zijn heerlijke recepten en Mahnaz’ passie voor het koken werkt aanstekelijk: een aanrader!
  Shermal SLShermal SL
  18:00 30 Mar 22
  Mahnaz is een vakvrouw, een op en top professional, zowel in haar communicatie, haar kookkunsten in de Perzische keuken, alsmede haar geweldige prettige ontvangst. Een gastvrouw, met vele verrassende vrolijke gesprekken.Dank voor je catering op ons feest!
  marc oostmarc oost
  16:25 27 Mar 22
  Wij hebben samen met onze gasten genoten van deze heerlijke maaltijd! Complimenten Mahnaz, tot de volgende keer.
  Anke BruggemanAnke Bruggeman
  12:48 16 Mar 22
  Mahnaz maakt er een echt feest van. Heerlijk eten, gezond en goed verzorgd. Een geweldige ontmoeting met een fantastische kok en gastvrouw. Helemaal top en een aanrader als je je vrienden en gasten culinair wilt verwennen
  Hasan KatmisHasan Katmis
  18:09 14 Mar 22
  Heerlijk perzische gerechten, ruime keuze op professionele wijze bereid!
  Danielle H.Danielle H.
  17:27 14 Mar 22
  Geweldig eten, met liefde bereid. Heerlijke hapjes die je, vanzelfsprekend, natuurlijk niet iedere dag eet! Maar dus eigenlijk wel zou moeten doen 😉 Super. Goede service en zeker voor herhaling vatbaar!
  Jan Willem holthuisJan Willem holthuis
  15:44 14 Mar 22
  Voor een groep van 12 personen verzorgde Mahnas een heerlijke variatie aan Perzische hapjes. Zeer aan te raden!
  Suzan BogieSuzan Bogie
  15:44 14 Mar 22
  Een geweldige ervaring.Heerlijke verschillende gerechten. En het buffet had een feestelijke, kleurrijke uitstraling. Prima verzorgd.Je merkt de liefde voor het vak.
  Olivera KosanovicOlivera Kosanovic
  15:18 14 Mar 22
  Heerlijke Perzische pure gerechten bereid door een mooie vrouw zowel van binnen als van buiten.
  js_loader

  Meer weten over Mahnaz Catering?

  Wij zijn voornamelijk actief in Deventer en Overijssel, maar voor grotere groepen kunnen wij overal in Nederland langs komen. Heeft u speciale wensen of wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent bij ons van harte welkom.

  Mahnaz Catering, de Perzische keuken op zijn best. Koken is niet zomaar een aangelegenheid waar een mens zijn brood mee kan verdienen. Koken, het echte koken dat zelfs de nuchterste mens er toe verleidt om zijn vingers er bij af te likken, is meer dan dat. Het is een passie.