Home Cooking met Mahnaz Catering

Geeft u een feestje?

Geeft u een feestje? Of organiseert u een bijzondere gelegenheid?
Kies eens wat anders en ga voor een Midden-Oosten sfeer met lekkere hapjes, diner of een uitgebreid buffet. Bij mahnaz.nl krijgen u en uw gasten een totaal nieuwe eetervaring.

Bij elke gelegenheid kan de sfeer van het Midden-Oosten toegepast worden. Elke opdracht wordt naar uw persoonlijke smaak ingevuld. U kunt een totaal verzorgde Perzische eetervaring ondergaan maar ook voor een andere eetervaring staan wij open.

Dit kan bij u thuis, op locatie of in uw bedrijf. Wij vervullen al uw culinaire wensen. Verwen uzelf of uw gasten op een zeer speciale wijze bij Mahnaz.nl

Contact opnemen

Home cooking bij Mahnaz

 • Wij werken alleen met verse producten
 • Gezond, smaakvol, exotisch
 • Werkgebied hoofdzakelijk Overijssel
  …maar indien gewenst door heel Nederland
 • Minimaal voor 15 personen
 • Grote groepen nooit een probleem
 • Duidelijke offertes

Meer weten?

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder. U bent bij Mahnaz Catering van harte welkom.

  Gezond en toch lekker? Daar gaat het om.

  Bij Mahnaz Catering streven wij er naar om u en uw gasten volledig te ontzorgen en u en uw gasten een onvergetelijke eetervaring te geven en dat volledig in de warme, mysterieuze sfeer van het Midden-Oosten. Uw wensen staan daarbij natuurlijk volledig centraal. Wij bereiden de maaltijden voor bij u thuis, op locatie of in uw bedrijf.

  Als vanzelfsprekend is het van belang dat de juiste faciliteiten aanwezig zijn.

  Mahnaz catering
  5.0
  Gebaseerd op 24 beoordelingen
  powered by Google
  Josje de ZwartJosje de Zwart
  13:48 15 May 22
  De workshop van Mahnaz was zeer geslaagd. Het zijn heerlijke recepten en Mahnaz’ passie voor het koken werkt aanstekelijk: een aanrader!
  Shermal SLShermal SL
  18:00 30 Mar 22
  Mahnaz is een vakvrouw, een op en top professional, zowel in haar communicatie, haar kookkunsten in de Perzische keuken, alsmede haar geweldige prettige ontvangst. Een gastvrouw, met vele verrassende vrolijke gesprekken.Dank voor je catering op ons feest!
  marc oostmarc oost
  16:25 27 Mar 22
  Wij hebben samen met onze gasten genoten van deze heerlijke maaltijd! Complimenten Mahnaz, tot de volgende keer.
  Anke BruggemanAnke Bruggeman
  12:48 16 Mar 22
  Mahnaz maakt er een echt feest van. Heerlijk eten, gezond en goed verzorgd. Een geweldige ontmoeting met een fantastische kok en gastvrouw. Helemaal top en een aanrader als je je vrienden en gasten culinair wilt verwennen
  Hasan KatmisHasan Katmis
  18:09 14 Mar 22
  Heerlijk perzische gerechten, ruime keuze op professionele wijze bereid!
  Danielle H.Danielle H.
  17:27 14 Mar 22
  Geweldig eten, met liefde bereid. Heerlijke hapjes die je, vanzelfsprekend, natuurlijk niet iedere dag eet! Maar dus eigenlijk wel zou moeten doen 😉 Super. Goede service en zeker voor herhaling vatbaar!
  Jan Willem holthuisJan Willem holthuis
  15:44 14 Mar 22
  Voor een groep van 12 personen verzorgde Mahnas een heerlijke variatie aan Perzische hapjes. Zeer aan te raden!
  Suzan BogieSuzan Bogie
  15:44 14 Mar 22
  Een geweldige ervaring.Heerlijke verschillende gerechten. En het buffet had een feestelijke, kleurrijke uitstraling. Prima verzorgd.Je merkt de liefde voor het vak.
  Olivera KosanovicOlivera Kosanovic
  15:18 14 Mar 22
  Heerlijke Perzische pure gerechten bereid door een mooie vrouw zowel van binnen als van buiten.
  js_loader

  Exotisch, kleurrijk en gezond

  Heeft u speciale wensen of vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en u bent bij ons van harte welkom.

  Home cooking bij Mahnaz

  Zonder een goede maaltijd wordt het leven direct een stuk zwaarder. Denken, slapen, genieten… alles komt dan direct op een laag pitje te staan. Hoe anders wordt het als wij u eens lekker verwennen met het beste uit de Perzische keuken!