Home Cooking met Mahnaz Catering

Geeft u een feestje?

Geeft u een feestje? Of organiseert u een bijzondere gelegenheid?
Kies eens wat anders en ga voor een Midden-Oosten sfeer met lekkere hapjes, diner of een uitgebreid buffet. Bij mahnaz.nl krijgen u en uw gasten een totaal nieuwe eetervaring.

Bij elke gelegenheid kan de sfeer van het Midden-Oosten toegepast worden. Elke opdracht wordt naar uw persoonlijke smaak ingevuld. U kunt een totaal verzorgde Perzische eetervaring ondergaan maar ook voor een andere eetervaring staan wij open.

Dit kan bij u thuis, op locatie of in uw bedrijf. Wij vervullen al uw culinaire wensen. Verwen uzelf of uw gasten op een zeer speciale wijze bij Mahnaz.nl

Contact opnemen

Home cooking bij Mahnaz

 • Wij werken alleen met verse producten
 • Gezond, smaakvol, exotisch
 • Werkgebied hoofdzakelijk Overijssel
  …maar indien gewenst door heel Nederland
 • Minimaal voor 15 personen
 • Grote groepen nooit een probleem
 • Duidelijke offertes

Meer weten?

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder. U bent bij Mahnaz Catering van harte welkom.

  Gezond en toch lekker? Daar gaat het om.

  Bij Mahnaz Catering streven wij er naar om u en uw gasten volledig te ontzorgen en u en uw gasten een onvergetelijke eetervaring te geven en dat volledig in de warme, mysterieuze sfeer van het Midden-Oosten. Uw wensen staan daarbij natuurlijk volledig centraal. Wij bereiden de maaltijden voor bij u thuis, op locatie of in uw bedrijf.

  Als vanzelfsprekend is het van belang dat de juiste faciliteiten aanwezig zijn.

  Exotisch, kleurrijk en gezond

  Heeft u speciale wensen of vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en u bent bij ons van harte welkom.

  Home cooking bij Mahnaz

  Zonder een goede maaltijd wordt het leven direct een stuk zwaarder. Denken, slapen, genieten… alles komt dan direct op een laag pitje te staan. Hoe anders wordt het als wij u eens lekker verwennen met het beste uit de Perzische keuken!