Ingrediënten :
400 gram kipfilet
2 gesneden bosuitjes
2 teentjes geperste knoflook
250 gram champignons
2 courgettes
2 wortels
1 paprika
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel sesamzaad
100 gram taugé
1 eetlepel chili saus
1 eetlepel verse limoensap
zout en peper
Snijdt de kip in kleine blokjes en marineer het in de sojasaus en peper. Laat dit 20 minuten marineren. Snijdt de courgettes, wortels, champignons, paprika en knoflook. Bak de kip en wortels kort in een pan met wat olie. Voeg daarna de champignons, paprika, courgettes en knoflook toe. Laat dit even bakken en voeg daarna de chili saus, citroen en zout toe. Zet de deksel op de pan en laat het geheel op een laag vuur sudderen. Na tien minuten voeg je de taugé en bosuitjes toe. Roer dit goed door en vervolgens is het klaar om op te eten! Strooi er nog wat sesamzaad overheen ter decoratie. Serveer het met rijst voor een gehele maaltijd.