Ingrediënten:
400 gram quinoa
600 ml water
150 gram Rozijnen
200 gram Feta
120 gram granaatappelpitjes
100 gram ongezouten amandelen
15 Snoeptomaten
3 takjes Verse munt
Een eetlepel gehakte verse koriander

Voor de dressing:
Citroensap van een citroen
4 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
1 theelepel peper
Snufje zout
1 eetlepel gedroogde peterselie

Bereidingswijze:
Spoel de quinoa goed af. Doe vervolgens de quinoa in een pan en voeg 600 ml water toe, breng dit aan de kook. Zet het vuur lager zodra het water kookt. Laat het vervolgens nog 10 minuten koken. Het water moet uiteindelijk volledig opgenomen zijn. Laat de quinoa afkoelen. Snij de tomaten doormidden en de feta in blokjes en hak de koriander en de munt. Meng alle ingrediënten voor de dressing in een schaaltje en verdeel het vervolgens over de quinoa.
Schep als laatste de rozijnen, amandelen, feta, granaatappelpitjes, tomaatjes, koriander en munt door de salade.