Voeg vervolgens een glas water toe. Laat dit tien minuten koken. Voeg na tien minuten de kokosmelk, chilipeper, zout en peper toe. Laat dit voor vijf minuten op laag vuur koken. Tot slot doe je het vuur uit en voeg je de koriander toe.

Voor een vegetarische versie kan je de kip vervangen door aardappels of courgette.

Ingrediënten :
1 en 1/2 kopjes Pompoenpuree 1,5
1en 1/4 kopjes Suiker
1 kopje bloem
2 eieren
1/4 kop Plantaardige olie
1 theelepel vanille
3t theelepel bakpoeder
1 theelepel kaneelpoeder
1/2 theelepel nootmuskaat poeder
1/2 kop fijngemalen walnoten
Verwarm de oven voor op 180 graden. Mix de eieren en de suiker met de mixer tot een glad mengsel. Voeg vervolgens de gepureerde pompoen, olie en vanille toe en meng dit goed. Meng daarna de bloem, bakpoeder, kaneel en nootmuskaat in een andere kom en voeg dit in kleine beetjes toe aan het pompoenpuree mengsel. Verdeel het beslag in muffinvormpjes en doe op elke muffin een walnoot. Zet dit in de oven voor 30 tot 35 minuten .