Ingrediënten:
• 300 gram rundvlees, in stukjes gesneden
• 1 bos bleekselderij, in stukjes gesneden
• 150 gram verse peterselie, fijngehakt
• 100 gram verse munt, fijngehakt
• 500 milliliter water
• 1 ui, gesnipperd
• 1 teentje knoflook, fijngehakt
• Sap van 1 limoen
• Halve theelepel kurkuma
• Halve theelepel kaneel
• Zout en peper naar smaak
1.Bak de ui in een pan met wat olie. Als de uien glazig zijn, voeg je de knoflook,kurkuma en kaneel toe.
2.Bak vervolgens het vlees even aan, voeg vervolgens 500 milliliter water toe en breng dit aan de kook. Zet daarna het vuur laag. Laat dit voor een uur sudderen.
3.Bak in een andere pan de bleekselderij voor drie minuten met de peterselie en munt. Roer dit vervolgens door de pan met het vlees.
4.Voeg tot slot de limoensap toe en zout en peper naar smaak. Laat dit voor 25 minuten sudderen.
Lekker om te serveren met rijst.