Oosters romantisch Valentijnsdiner

Om de Oosterse romantiek in leven te houden biedt Mahnaz catering op zondag 14 februari de mogelijkheid de heerlijkheden van de Perzische cultuur in een Valentijnsbox te proeven.

De Valentijnsbox is voorzien van allerlei heerlijkheden met een Perzische touch om u een geweldige Valentijnsdag te garanderen. Voor vegetariërs kan het menu worden aangepast.

Het diner bestaat uit:

 • Gevulde tortilla met aardappel en verse kruiden

 • Gevulde aubergine rollen

 • Yoghurtdip met Naan

 • Gestoofde kip in walnotenpuree, granaatappelsaus en Perzische kruiden geserveerd met Saffraanrijst

 • Perzische groentesalade met feta, olijven en granaatappelpitjes

 • Chocoladepudding met rozenwater en pistachenoten

 • Heerlijk doosje chocolade

 • Wijn

Wil je een valentijnbox bestellen?

Vul je je gegevens in of bel gerust naar 06 17911118.

Let op: Bestellen kan tot met 12 februari

  Achtergrond

  Na haar studie economie besloot Mahnaz om van haar hobby, het koken, een eigen bedrijf te maken, wat in 2013 heeft geleid tot haar eigen cateringbedrijf “mahnaz.nl”.

  Mahnaz neemt u graag mee op een onvergetelijke reis door de culinaire wonderen van het oude Perzië en helpt u om u heel even weg te wanen uit het alledaagse Nederland.

  Wat doet Mahnaz nog meer?

  U kunt bij Mahnaz ook terecht als u een handelspartner zoekt die voor uw bedrijf de weg kan effenen in Iran. Mahnaz brengt ondernemers uit Iran en Nederland samen en heeft in het verleden met veel succes vele vruchtbare handelsrelaties tot stand gebracht.

  Wilt u het oude Perzië misschien beter leren kennen? Mahnaz helpt u op een betrouwbare en efficiënte wijze verder en neemt alle details voor haar rekening. Bij Mahnaz bent u verzekerd van een geslaagde en zorgeloze tijd in de mystieke wereld van het Midden-Oosten.

  Mahnaz Catering: Een brug tussen twee werelden Gisteravond, terwijl ik naar de hemel staarde en de aanblik van de sterren mij overweldigde, klonk er een lied in mijn hart. Toen wist ik weer wat geluk was.

  (Vrij vertaald naar een gedicht van Hafiz van Perzië)

  Bekijk Mahnaz.nl