Een Lunch of gewoon lekkere hapjes?

Mahnaz Catering, verrassend lekker en gezond

Wilt u genieten van een gezonde en creatieve lunch met een Perzische boventoon of uw gasten en/of collega’s verwennen met smaakvolle hapjes?

Mahnaz.nl verzorgt heerlijke lunches, altijd bereid met verse en gezonde ingrediënten. Bij ons kunt u terecht voor exclusieve hapjes, een uitgebreid en goed verzorgd Perzisch lunchbuffet, maar indien gewenst ook voor typisch Nederlandse lekkernijen zoals soep of belegde broodjes.

Contact opnemen

Bij Mahnaz catering kunt u terecht voor:

 • Vergaderingen
 • Presentaties
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Afscheidsborrel
 • Recepties
 • En vele andere mooie momenten.

Gezond en toch lekker? Daar gaat het om.

Lekker eten en tegelijk goed en gezond. Dat is zo’n beetje de uitgangsstelling van Mahnaz. Al onze gerechten worden vers bereid en wij maken ons er niet van af met kwalitatief minder goede producten. Wij spreken uw persoonlijke wensen graag uitgebreid met u door zodat u verzekerd zult zijn van een succesvol samenzijn met uw vrienden of collega’s. Wij kunnen indien gewenst, en als de faciliteiten toereikend zijn, de lunch en de hapjes ook op locatie klaarmaken.

Meer weten?

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder. U bent bij Mahnaz Catering van harte welkom.

  Meer weten over Mahnaz Catering?

  Wij zijn voornamelijk actief in Deventer en Overijssel, maar voor grotere groepen kunnen wij overal in Nederland langs komen. Heeft u speciale wensen of wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent bij ons van harte welkom.

  Mahnaz Catering, de Perzische keuken op zijn best. Koken is niet zomaar een aangelegenheid waar een mens zijn brood mee kan verdienen. Koken, het echte koken dat zelfs de nuchterste mens er toe verleidt om zijn vingers er bij af te likken, is meer dan dat. Het is een passie.