Iraans catering, verrassend anders

Kies ’s een keertje voor de Perzische keuken

Kies ’s een keertje voor de Perzische keuken om uw gasten culinair te verwenen. Laat hen kenninsmaken met de rijke eetcultuur uit Perzië.

Mahnaz verzorgt workshops, culinaire events en homecooking diners. Door de grote kennis en Mahnaz’ ervaring, die ze heeft opgebouwd weet ze alle workshops, culinaire events en homecooking diners met grote tevredenheid af te ronden.

Ze creëert een aangename beleving met eten, drinken, inrichting en eventueel aangevuld met muziek en beelden. Er wordt voor elke gelegenheid een originele en persoonlijke invulling gezorgd. Dit allemaal kan bij u thuis of op locatie.

Koken is al jaren lang haar passie. In Nederland wil Mahnaz haar rijke Perzische eetcultuur delen. Zo verzorgt Mahnaz sinds enkele jaren de catering op verschillende (luxe)events.

De Perzische keuken kenmerkt zich door het gebruik van verse ingrediënten, zoals het exclusieve saffraan en om aan de hoge kwaliteit van de Perzische keuken te voldoen, werkt Mahnaz met verse seizoenproducten. Zo proeft u de exotische en delicate smaak van de Perzische keuken.

Haar interesse in de wereldkeuken is erg breed en op verzoek kunt u bij Mahnaz ook gerechten uit bijv. de Nederlandse of Perzische keuken bestellen.
Niets is zo mooi als samen te genieten van een facinerende keuken, eten brengt samen.

Met Mahnaz haalt u de Perzische sfeer en eetcultuur in huis.

Contact opnemen

Bij Mahnaz Catering Deventer kunt u terecht voor:

  • Bedrijfsfeesten
  • Presentaties
  • Huwelijksfeesten
  • Recepties
  • Vergaderingen
  • Buffetten

Home cooking

Recepten

Lunch en hapjes

Workshops