Ingrediënten:

8 grote aardappelen
500 ml melk
100 gram champignons
50 gram paneermeel
2 eieren
200 gram gehakt
100 gram gesneden paprika
100 gram geraspte kaas
2 Uien
1 eetlepel gehakte peterselie
Zout en peper
Bak de uien in een pan goudbruin. Voeg vervolgens het gehakt, champignons en paprika toe. En voeg zout en peper naar smaak toe. Bak dit voor twee minuten en zet daarna het vuur uit. Laat het mengsel afkoelen, roer vervolgens de peterselie en kaas door het mengsel heen.
Schil de aardappelen, maak vervolgens een klein gaatje op de bovenkant van de aardappel. Schep de aardappel leeg zonder hem te breken. Mix de melk en eieren en leg de aardappelen hier 10 minuten in. Haal de aardappelen uit het mengsel en vul ze met het gehakt. Rol ze vervolgens in paneermeel. Doe de aardappelen voor 20 minuten in een voorverwarmde oven op 170 graden.