Ingrediënten:
:•400 g rundvlees
•1 teentje knoflook
•0.5 bosje koriander
•1 citroen
•800 g vastkokende aardappels
•50 ml olijfolie om in te bakken
•3 tl kruidenmix(peper, gemberpoeder, knoflookpoeder, paprikapoeder en kaneelpoeder)
•1 tl (zee)zout
Rundvleesspiesjes

•Snijd het rundvlees in blokjes. Pel en snijd de knoflook fijn.
•Pluk en hak de koriander.
•Meng in een kom het rundvlees, koriander, sap van de citroen, knoflook en peper. Laat het vlees circa 10 minuten marineren
•Laat de satéprikkers weken in een glas met water.
•Verwarm een grillpan.
•Rijg de blokjes vlees aan de satéprikkers en gril de spiesjes om en om in circa 4 minuten gaar.

Ovenaardappels
•Verwarm de oven voor op 180 ?C.
•Was en snijd de aardappels in plakken van circa 2 centimeter dik.
•Leg de aardappels op een met bakpapier beklede bakplaat en meng met olijfolie, kruidenmix en zout.
•Bak de aardappels in de oven in circa 10 minuten goudbruin en gaar.